April 20, 2021

Keményen beleállt a DK jelöltje Tuzsonba

Nyílt levélben követeli, hogy teszteljék az iskolába járó diákokat és pedagógusokat egyaránt.

“Teszteljenek minden pedagógust és tanulót!”

Nyílt levél Tuzson Bencének!

Tisztelt Tuzson Bence!

Miközben a koronavírus sorra szedi áldozatait, és Magyarország immáron 5 hete világelső a halálozások tekintetében, a maguk kormánya gyáván megfutamodott, és kibújt a felelősség alól. A tanárok és a kisgyermekes szülők nyakába varrták a döntés és annak következményének terhét, miközben önöktől az égvilágon semmilyen segítségre sem számíthatnak. Az elmúlt hetekben ezrek veszítették el rokonaikat, barátaikat, az elmúlt napokban folyamatosan 200 felett volt a napi halálesetek száma, ezért közérdek, hogy csak azok a gyerekek és pedagógusok menjenek iskolába, akik biztosan nem fertőzöttek. Tudtommal Önnek kellene képviselnie Dunakeszi, Göd, Fót, Veresegyház, Erdőkertes, Csomád, és Csömör állampolgárait, ezért követelem az alábbiakat:

1. Teszteljék az iskolai munkára kötelezett pedagógusokat!

2. Teszteljék az iskolára kötelezett gyerekeket!

3. A felmerülő költségeket állja a magyar állam, amely eddig is sokmilliárdos segítséget kapott az Európai Uniótól a pandémia kezelésére!

A tesztelés életeket ment, a koronavírus ma már nem csak a pedagógusokat, hanem a tanulókat is veszélyezteti.A magyar kormány tétlenkedése és teljes alkalmatlansága miatt emberek élete kerülhet veszélybe. Kérjenek segítséget, ha maguktól nem megy, de tegyék végre a dolgukat -Ön is- az emberek egészsége, boldogulása érdekében!

Tonzor Péter

Demokratikus Koalíció

Pest megye 5. VK Választókerületi elnök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *